Nevşehir’de düzenlenen demokrasi nöbetinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası mitinge katılan vatandaşlara yemek ikram etti.
Diriliş meydanında devam eden demokrasi nöbetinin 17’inci gününde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. NTSO Başkanı Arif Parmaksız ve yönetim kurulu üyelerinin de katılmış olduğu yemek ikramına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
NTSO Başkanı Arif Parmaksız yaptığı açıklamada darbeci girişiminde bulunan ve darbe girişiminde olanlara Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak karşı olduklarını kaydetti. Parmaksız, “Hepinizin bildiği üzere FETÖ/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz Cuma günü ülkemize darbe girişiminde bulunulmuş ve Türk milleti olarak bu darbe girişimine karşı büyük bir cesaret örneği göstererek dimdik ayakta durduk. Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de halkımız gün içerisinde kendiişlerini yaparken akşam saatlerinde ise Diriliş meydanında demokrasi nöbetlerini tutmakta. Bizlerde burada sabahın ilk saatlerine kadar demokrasi nöbeti tutan hemşerilerimize yemek ikramında bulunarak bir nebze katkımız olsun istedik. Biz Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman olduğu gibi bugünde devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.” şeklinde konuştu.