Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız yayımladığı yeni yıl mesajında Oda olarak 2015 yılında yapılan faaliyetlerin 2016 yılında artarak devam etmesi için gereken çalışmaların tamamlandığını belirterek; “Ülke olarak kötü olayların yaşandığı bir yıl geçirdik, bütün temennimiz özlenen huzurlu ortamın ülkemizin tamamına hakim olması. Huzur olmayınca ekonomik istikrarın sağlanması da sancılı olacaktır. O yüzden 2016 yılının öncelikle ülkemizde ve bütün dünyada barışın hakim olduğu bir yıl olmasını diliyoruz.

Bizler Oda olarak 2015 yılından daha iyi bir yıl yaşamak için şehrimizi marka kent yapmak, kalkındırmak ve güçlendirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülke olarak seçimlerle geçirdiğimiz bir yılın neticesinde istikrarlı bir ortama kavuşmuş bulunmaktayız. Hükümetçe açıklanan ve hepimiz için umut verici reformların gerçekleşmesi için biz de üyelerimizle birlikte üzerimize düşeni yapmaya hazırız.

Özlenen günler gelmesi için herkes elini taşın altına koymalı ve ülkemizi hedeflenen noktalara taşıyarak ilk 10 ekonomi içerisindeki yerimizi planlandığı gibi 2023 yılında alabilelim. O yüzden Atamızın da dediği gibi sadece tek bir şeye ihtiyacımız var, o da daha çok çalışmak.

Bu duygu ve düşüncelerle öncelikle üyelerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar, yeni yılın ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” dedi.