NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, 1 Ağustos 2013 tarihinde yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Şu an TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun karşısında bir adayın bulunmadığını ve muhtemelen seçime tek adayla girileceğini kaydeden Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, bin 750 delegeden bin 710’unun Hisarcıklıoğlu’na destek olacağına dair imza verdiklerine dikkat çekti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği seçimlerinin ardından kendisinin Yönetimde bulunup bulunmayacağı konusunda da açıklamalarda bulunan Parmaksız, “1 Ağustos 2013 Tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizde seçim yapıyoruz. Diğer gündem maddeleri Mayıs ayındaki genel kurulda görüşüldüğü için bu genel kurulda sadece seçim yapılacak. 1750 delegenin 1710’u Sayın Hisarcıklıoğlu’na destek olacaklarına dair imza verdiler. Şu an da bir sıkıntı görünmüyor. Görev istenmez. Hepimiz başkanımıza elini rahat tut, bir beklentimiz yok diye deklere ettik. Başkan bu söylemlerimizi de değerlendirecek. Biz şuna kadar hiçbir şey istemedik” diye konuştu.