TOBB bünyesinde oluşturulmuş, 2012 yılından beri 81 ilde yaygın olarak faaliyet gösteren İl Kadın Girişimciler ve İl Genç Girişimciler Kurulları Oda bünyesinde de aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre yeni bir oluşum içerisine giren İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarına üye olacak genç girişimciler ile kadın girişimcilerin Odamız ticaret siciline kayıtlı, gerçek tacir veya tüzel kişilerin ortağı,yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü ya da murahhas azası olması gerektiğini belirterek, “Amacımız, İlimizde Girişimcilik kültürünün artırılması, girişimcilerimizin daha nitelikli hale gelebilmesi için faaliyetlerini sürdüren İl Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarına aktif, dinamik yeni üyeler kazandırmaktır.” Dedi.

 

 

Genç Girişimciler Kurulu’na 18-40 yaş arasındaki kişilerin üye olabileceğinin belirtildiği açıklamada Kurul Üyesi olmak isteyen kişilerin 28 Kasım 2014 Salı gününe kadar NTSO’dan ya dawww.ntso.org.tr adresinde yer alan formu doldurarak Odamıza başvurmaları gerekmektedir.