Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  Kadın Girişimciler Kurulu Gülper Gündüz Yassı  Başkanlığı’nda toplanarak çalışmalarına başladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ilk toplantıda  Kurul Üyeleri  Kurul’un  kuruluş amacı ve faaliyetleri konusunda tanıtıma önem verilmesi gerektiğini  belirtirken, Nevşehir Kamuoyu’na  NTSO Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarının duyurulması amacıyla basın ve sosyal medyada tanıtımların artırılması  gerektiğini dile getirdiler.

Asıl hedeflerinin  Nevşehir’de  bulunan kadınların girişimciliğe teşvik edilmesi için çalışmalar yürütmek olduğunu hatırlatan Kurul başkanı  Gülper Gündüz Yassı, “Bunların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde kadınlara  ihtiyaç duyulan ve eksikliği hissedilen her alanda eğitim ve sosyal faaliyetleri gerçekleştirmeyi hedeflemekteyiz.” Dedi.

Kurul üyelerin gerçekleştirilmesini istediği projelerinde ele alındığı toplantıda, yakın illerde bulunan Kadın kurulları ile  işbirliği çerçevesinde bölgesel faaliyet ve eğitim programlarının da  düzenlenmesi için çalışmaların başlatılması kararı alındı.

Kurul önümüzdeki günlerde, çalışmaların tanıtılması amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.