NTSO MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE’DEN KAMU HASTANELERİ GENEL SEKRETERİ MUHAMMET ÇÖMÇE’YE ZİYARET

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce  Meclis Başkan Vekilleri Mehmet Varol ve Zafer İnanır Kamu Hastaneleri  Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe ‘yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, amaçlarının yeni bir ekip ve yönetimle Nevşehir Hastaneleri’ndeki eksikliklerin giderilmesi olduğuna dikkati çekerek, “ Yeni bir ekip oluşturma konusunda son noktaya gelindi. Amacımız  alanında tecrübeli olan ve elini taşın altına sokacak yeni bir ekip kurmak. Birilerini onure etmek amacıyla  vereceğimiz koltuk yok. Eski yönetim tamamen değişecek.” Şeklinde konuştu.

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde çalışan bir hekim olarak eksiklikleri  bildiğini hatırlatan, Uzm. Dr.Muhammet Çömçe, özellikle Acil ve Yoğun Bakım  servisleri konusunda çalışmalar yapılacağını belirterek, “ Hastanelerde en önemli sorunlarımızdan biri Acil Servis ve Yoğun bakım  üniteleri  diğer hastanelere sevkleri de bu bölümdeki yetersizlikler  oluşturuyor. Bu sebeple öncelikle bu servislerde iyileştirmeler için çalışmalar gerçekleştirilecek” dedi.

Çömçe, hastaneler alanında yapılacak iyileştirmeler için tüm Nevşehirliler’in desteğini beklediklerini, Halka Hizmeti Hak’ka hizmet olarak gördüklerini  sözlerine ekledi.

NTSO Meclis Başkanı  Seyit İnce’de Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak  hastanelerin gelişiminde her türlü işbirliği ve desteğe hazır olduklarını  dile getirdi