NTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ’DAN NTSO PERSONELİNE TEŞEKKÜR
Nevşehir Ticaret Odası Personel Toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Başkanlığı’nda gerçekleşti.

NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan,Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Akgür, Sicil Müdürü Veysel Donmaz, Muhasebe Müdürü Ethem Çerçi ve NTSO Personelinin katıldığı toplantıda yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, 2014 yılının Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yoğun bir yıl olduğunu belirterek, “Bu dönemde, üyelere yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantılarına ağırlık verildiğini, üyelerle yapılan anketlerde Oda çalışmalarından memnuniyetin yüzde 90 oranında olduğunu dile getirdi.

NTSO NİTELİKLİ GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI ONAYLANDI”

Odaların asli görevlerinin Oda üyelerine hizmet olduğunu belirten Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’da yapılan çalışmalardan oda üyelerinin memnuniyetinin önemini vurgulayarak başta Genel Sekreter İ. Hakkı Aydoğan olmak üzere tüm oda Personeline teşekkür etti.

Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası tarafından hazırlanan “Nitelikli Girişimcilik Programı” nın bin 295 proje arasından 25. Proje olarak seçilmesinin önemli bir başarı olduğuna dikkati çeken Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Odamız tarafından başarı ile sürdürülen Girişimcilik Kursları’nın Avrupa standartlarına taşınması ve bu ülkelerdeki farklı uygulamaların girişimcilik kurslarında dahil edilmesi amacıyla Odamız tarafından hazırlanan proje bin 295 proje arasında ilk 25’e girdi, bu projenin hazırlanmasında büyük emeği geçen Dış Ticaret Uzmanı Filiz Hareli ve proje çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu proje çerçevesinde İngiltere, Hollanda ve İspanya’da yapılan girişimcilik eğitimleri incelenerek, ülkemizde uygulanabilirliği belirlenen eğitimleri Nevşehir’de vermeye çalışacağız. Bu proje tamamlandığında yapılacak bir sempozyumla projenin ülke geneline tanıtımı sağlanacak ve projemiz diğer kurslara da örnek olacak.” Dedi.

Personel toplantısı 2015 yılı programlarının görüşülmesi ile son buldu.