TSE Nevşehir Temsilciliği denetçilerinden baş denetçi Erol Güneş tarafından yapılan gözetim tetkiki sonunda, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın kalite yönetim sisteminin TSE EN ISO 9001 standardına uygunluğu yeniden tescil edildi.

TSE denetçileri tarafından her yıl TSE EN ISO 9001 belgesi sahibi kurumlara uygulanan denetimlerden bu yıl da geçer not alan Odanın gözetim tetkikine, NTSO Genel Sekreteri İ.Hakkı Aydoğan, Muhasebe Müdürü Ethem Çerçi, Kalite Yönetim Temsilcisi İbrahim Otlu ve çalışanlar katıldı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ.Hakkı Aydoğan denetim sonrasında yaptığı açıklamada, “Belgeyi aldığımız 2004 yılından bugüne kadar on ikinci kez yapılan denetimden başarıyla çıktık. Bir kurumun sunduğu hizmetin standardını tescil eden belgeye ilk aldığımız günden beri hizmet kalitemizi artırarak sahip olmaya devam ediyoruz. Kurumun kendi içinde yapılan öz değerlendirmesinin yanı sıra bağımsız bir göz tarafından yapılmış olan denetlemeden başarı ile geçmiş olmak memnuniyet vericidir.” Şeklinde konuştu.