Nevşehir Ticaret ve  Sanayi Odası tarafından  Dünya’nın en büyük Gıda Fuarları arasında yer alan ve Fransa’nın Paris Şehri’nde 19 -23 Ekim tarihleri arasında   düzenlenen SIAL Gıda  Fuarı için organizasyon planlıyor.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Fransa’nın Başkenti Paris’de düzenlenen ve dünyanın sayılı gıda ihtisas fuarlarından biri olan  SIAL Paris Gıda Fuarı’nı katılım için Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir organizasyon planladığını belirterek, “ Fuara katılmak isteyen üyelerimizin  5 Eylül 2014 tarihine kadar başvurularını NTSO’ya yapmaları gerekmektedir.” Dedi.

Sınırlı kontenjanı bulunan Fuara, katılım düşünen üyelerin 5 Eylül tarihine kadar ön başvurularını yapmaları, gidiş dönüş, konaklama ve tur ücreti olan bin 200 Euro’yu yatırmaları gerekiyor.  Fuar harcamalarının yüzde 50’lik bir bölümü ( 2.000 Tl’ye  kadar)  KOSGEB tarafından gezi dönüşünde  karşılanacak. Vize işlemlerinin NTSO tarafından takip edileceği Fuar ile ilgili geniş bilgiye  www.ntso.org.tr adresinden ulaşılabilecek.