Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  İl Kadın Girişimciler  Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde  düzenlenen  Kadın Hastalıkları ve  Kanserde Erken Teşhisin  Önemi konulu eğitim semineri  NTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız, NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan,NTSO İL Kadın Kurulu  Üyelerinin kadının katıldığı seminerin girişinde seminere katılan kadınlar çiçeklerle karşılanırken, Nevşehirli kadınlar Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na bu  etkinliği için teşekkür etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  ETÜ Hastanesi uzmanları tarafından verilen  seminerin açış konuşmasını yapan  İl Kadın Kurulu İcra Komitesi Başkanı Gülper Gündüz Yassı, kadınların hayatın her alanında olduğu gibi Nevşehir iş hayatına kazandırılması konusunda kurulun etkin çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade ederek, “ Hedefimiz  çok sayıda kadınımızı  Nevşehir iş dünyasına kazandırmak.” Dedi.

Daha sonra söz alan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız da  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nevşehir’in ekonomik hayatında etkili olduğu kadar sosyal alanlarında  da etkin bir kurum olduğunu belirterek, “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuruluş amacı her ne  kadar sanayici ve işadamlarımızın karşılaştığı sorunların giderilmesi ve bu  sorunları çözümler aramak olsa da Oda bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler ve Genç  Girişimciler gibi kurallarımız sosyal alanlarda faaliyet göstermektedir. “ dedi.

Başkanvekili Cengiz Yıldız, bu etkinliği düzenleyen NTSO Kadın Girişimciler Kurulu’na teşekkür ederken, seminere katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Seminer de Özel TOBB ETÜ Hastanesi  Kurumsal Pazarlama Yöneticisi  Aydın Özsoy, hastane tanıtımı ile ilgili bir sunum yaparken, Genel Cerrah Semra Doğan ve  Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah  Doç. Dr. Afşin Uysal  seminere katılan kadınlarla önemli bilgiler paylaştı.

Seminer   yoğun geçen soru cevap kısmının ardından , Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız, İl Kadın Kurulu  Başkanı Gülper Gündüz Yassı ve Başkan Yardımcıları Selma Küçükgül ile Canan Tok tarafından konuklara günün anısına plaket takdim ile son buldu.