Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız, meclis üyelerini son kez yemekli toplantıda bir araya getirdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) son meclis toplantısını gerçekleştirirken, 4.5 yıldır görevde bulunan Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri ve Meslek Komitesi Başkanlarına plaket takdim edildi.

Nevşehir'in en büyük sivil toplum kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası´nda 4,5 yıllık bir dönem daha sona erdi…

2013´te yapılan seçimlerle işbaşına gelen NTSO Yönetimi, oldukça samimi ve pürneşe bir ortamda geçen son meclis toplantısında, 4,5 yıl boyunca görev yapan meclis üyelerine, disiplin kurulu üyelerine ve meslek komistesi Başkanlarına plaket vererek, teşekkür edip bir dönemi daha noktaladı, yeni dönem için birlik ve beraberlik mesajları verildi.

NTSO Meclis salonunda önceki akşam Meclis Başkanı Seyit İnce´nin açış konuşması ile başlayan son toplantıda, “Acısıyla-tatlısıyla bir dönemin daha sonuna geldiklerini belirterek, değişik fikirlerden oluşan meclis üyelerine rağmen Nevşehir'e, tüccar, sanayici ve iş adamları ile oda üyelerine en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade etti. Meclis Başkanı İnce, Nevşehir'in tüm sorunlarının Ticaret ve Sanayi Odası olarak takipçisi olduk. Tüm meclis üyeleri ile birlikte önemli başarılara imza attık. Son meclis toplantısını da bu şekilde yaparak, bir araya geldik ve odamızın tüm meclis üyelerine yapılan çalışmalardaki büyük katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Nevşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız ise 4,5 yıllık bir süreçte uyumlu bir dönem geçirdiklerine dikkat çekti.  Ticaret ve Sanayi Odalarının hem ticarete hem de üretime katkısı olan önemli yapılar olduğunu söyleyen Parmaksız, Birlik ve beraberlik içinde güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Nevşehir sanayicisi ve ticaret erbabı adına her bir meclis üyemizin emeğine, mesaisine teşekkür ederim. Ticaret ve Sanayi Odamızın gelecek yıllarda da yine aynı şekilde kenetlenerek önemli işlere imza atmasını temenni ediyorum” dedi. 

NTSO´nun şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu, son yıllarda nasıl temsil edildiğini, Nevşehir'e ne tür katkı yaptığının artık herkes tarafından bilindiğini ve görüldüğünü de vurgulayan Başkan Parmaksız, “Yeni dönemde el ele vererek, birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam etmeliyiz. İyi bir çalışma ortamı yakaladık, inşallah böylede devam eder.” dedi.

Konuşmaların ardından ,2013-2018 döneminde görev yapan NTSO Meclis üyelerine, disiplin kurulu üyelerine ve meslek komitesi başkanlarına düzenlenen törenle plaket takdim edildi. Plaketleri, Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız birlikte verdi.

Proğram daha sonra iyi dilek temennileri ve günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.

(Plaket törenine ait resimlere Foto Galeri'den ulaşabilirsiniz)