Burg-Haamstede şehrinde proje danışmanlık işleri ile uğraşan PRO-WORK firmasının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Odamız Yönetim Kurulu üyeleri , Habil ULUER, Kemal GÜNER ve Serhat CANTEKİN ile birlikte Oda Genel Sekreteri  İ.Hakkı AYDOĞAN, Proje Koordinatörü Veysel DONMAZ ve Oda personellerinden Yener ABALI katıldı.
Nitelikli Girişimcilik ile Kalite İşletmeler hedefi ile ilerleyen proje kapsamında yüzlerce girişimci ve öğrenciler ile birlikte çeşitli anket ve röportaj çalışmaları yaparak girişimcilik eğitiminde farklı bir yöntem ortaya çıkartmak projenin ana amaçlarından.
Temmuz ayı içerisinde NTSO ev sahipliğinde yapılacak final toplantısında yurt içi ve yurt dışı katılımcıları ile birlikte ortaya çıkartılacak yeni modelin tanıtımı yapılmaya çalışılacak.
Kapadokya Gelişim Derneği Başkanı Okan Ekinci  ve Nevşehir Hacı Bektaşi Veli  Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ebru Güneren’e teşekkürlerini ileten NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif  PARMAKSIZ ; “ Projeler bir işi bir adım ileri götürmek için yapılır, biz Oda olarak girişimcilik eğitimlerine katkıda bulunması amacı ile bir proje geliştirdik ama proje aynı zamanda ortaklaşa iş yapmakta demektir bu projede hem yurt içi hem yurt dışı toplam altı ortağımız mevcut, ama gerek projenin ilerleyişinde gerekse proje toplantıları esnasında gösterdikleri ortaklaşa çalışma istekleri için Sayın Ekinci ve Sayın Güneren’e ayrıca teşekkür etmek istiyorum”. diyerek projenin temmuz ayında yapılacak olan final toplantısına bütün girişimcilerin katılmasının önemine değindi.