Sosyal medyada yayınladığı fotoğraf ve videolarla ünü her geçen gün tüm dünyaya yayılan, sosyetenin gözde et lokantası Nusr-Et'in sahibi Nusret'e Nevşehir'de rakip çıktı...

"Nusret ne benim gibi et doğrayabilir nede benim yaptığım salatayı yapamaz, benim gibi kebap pişiremez, hele benim söylediğim türküleri hiç söyleyemez. Ancak 500 liraya kebap satar" diyen Nevşehirli kokoreç ustası Cengiz Daşkesen, özel dizayn ettiği minübüsünde hazırladığı Kokoreç'in yanı sıra meşhur sucuk ve köftesiyle de fenomen olan Kokareçci Cengiz Dayı mekanıyla tüm Kapadokya'da nam salıyor!

FİB Haber Merkezine iddialı açıklamalarda bulunan Kokareçci Cengiz Dayı, namı değer Nusret kardeşimiz sadece 'Tuz serpme' yöntemiyle tüm medyada gündem oluyorsa buyrun Konuşan Kokoreçimle bende Nusret'e rakip tüm Dünya'ya meydan okuyorum. 

Kokoreç hazırlarken et tahsatasında çift bıçakla yaptığı estetik fiğürlerle Nusret'e meydan okuyan Kokareçci Cengiz Dayı'nın www.fibhaber.com objektiflerine yansıyan videosu izlenme rekorları kırıyor. İşte o video....  Nusret mi? Nevşehirli Kokareçci Cengiz Dayı Mı? Karar sizin...!

İşte, Talep çok piyasaya kokoreç yetiştirmekte zorluk yaşıyorum diyen Kokareçci Cengiz Dayı'dan seçmeler:
Kokoreç 'mutluluk' verir.  
“Sakatat ye, sakata gelme…” 
İşte, sokak lezzetlerinin şahı kokorecin bilinmeyen faydaları...
Kokoreç Mutluluk Kaynağı. ...
Alerji, Otizm, Romatizmaya İyi Gelir. ...
Bağırsak Dostudur. ...
Kokoreç Ağır Ağır Dönerek Pişmeli ...
Hijyen Takıntısı Bir Yere Kadar. ...
Herkes İçin Faydalıdır. ...
Etten Çok Daha Besleyicidir. ...
Kokoreç Kilo Aldırmaz, Verdirir!


Adres : Nevşehir - Ortahisar Yolu Aytemiz Petrol Yanı



Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin Lezzeti ile tanınan ve aranan ismi Kokoreçci Cengiz Dayı, Nevşehir Ortahisar arası Yeni Yerinde Hizmet vermeye devam ediyor.

Daha Önce Nevşehir Kavak Kavşağında hizmet veren Kokoreçci Cengiz Dayı Ortahisar yolu Aytemiz Petrol Yanında sıcak muhabbeti ve Lezzetli Kokoreçleri ile siz değerli müşterilerini ağırlamakta.

Yeni yerinde Kokoreç'in yanı sıra sucuk ve köfte'de Kokareçci Cengiz Dayı Kalitesi ile herkesin damak tadına hitap etmekte.