Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un öncülük ettiği Gülşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Gülşehir Ticaret Meslek Lisesi)’ndeki ‘basketbol sahası yenileme’ çalışmaları, grafiti (duvar boyama sanatı) çalışmalarının da yapılması ile sonuçlanarak ilçemiz güzel bir tesise kavuşmuş oldu.

Sahanın son durumunu yerinde inceleyen Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN da ilçemize, okulumuza böyle bir tesisi kazandıran Doğuş Grubu yetkililerine teşekkür ederek, plaket verdi ve bu güzel çalışmaların artarak devam etmesi temennilerini iletti.

Okul Müdürü Mehmet GÖKTAN, projenin sonuçlanması ile ilgili olarak “Bizim için bir rüya olan bu çalışmayı gerçekleştiren Darüşşafaka Doğuş Basketbol’un ‘Oyunda Kal’ proje ekibine, Murat İPEKÇİ Bey’e ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.” dedi.


Doğuş Grubu sorumlusu Murat İPEKÇİ Bey konu ile ilgili olarak bu projedeki amacın herkese basketbolu ve sporu sevdirmek olduğunu, sahanın 24 saat açık tutularak toplumun her kesimine hizmet etmesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.