NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri projesi kapsamında gerçekleştirilen öğrenci meclisi seçiminde 2000 Evler Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Yıldıray Yüksel İl Öğrenci Meclis Başkanlığına seçildi.

Nevşehir genelinde 8 ilçede belirlenen öğrenci meclis başkanları ve üyeleri, İl Öğrenci Meclis Başkanını seçmek için Nevşehir Ticaret Meslek Lisesi Toplantı Salonunda bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seçimde, İl Öğrenci Meclis Başkanlığı için 3  liste yarışırken, İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini 2000 Evler Anadolu Lisesi Öğrencisi  Mehmet Yıldıray Yüksel ve listesi kazandı.

Yüksel’in listesinde Ürgüp Kız Teknik Meslek Lisesinden Hüsniye Canseven, Derinkuyu Mehmet Ekmekçi Lisesinden Niyazi Aktaş, Nevşehir Sağlık Meslek Lisesinden Zihni Tekin ve Ürgüp Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesinden Emsal Altınok yer aldı.

Öğrenci meclisi seçimine bizzat katılan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, meclis başkanı ve beraberindeki meclis yönetimine başarılar diledi.