Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından İlçe merkezi ile köy ve kasabalarında görev yapan Öğretmenler unutulmadı.
Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Öğretmenler her zaman güzel işlere imza atar" düşüncesinden hareketle İlçe genelinde görev yapan 470 Öğretmene üzerinde Öğretmenin adı soyadı yazılı kalem hediye etti.

Yıldız bu vesile ile bir de kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Yıldız mesajında ülkemizin geleceği olan gençleri emanet ettiğimiz öğretmenlerin kutsal bir görev üstlendiğine vurgu yaparak mesajında şu görüşlere yer verdi.
Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesi ve vatan sevgisiyle dolu bir nesil yetişmesi adına öğretmenlerimize çok iş düşmektedir. Milletlerin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak öğretmenlerin özverili çalışmalarına bağlıdır. Bu kutsal mesleği diğer mesleklerden ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır.
EĞİTİME HER ALANDA DESTEK OLUYORUZ
Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu güne kadar gerek hükümetimizin yaptığı yatırımlar ve gerekse bizlerin katkı ve destekleriyle eğitim alanında önemli bir mesafe kateden Ürgüp, bölgemizin en önemli eğitim merkezlerinden birisi haline gelmiştir. Görev süremiz boyunca her zaman eğitimin ve öğretmenlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.
2023 Türkiye’sini inşaa edecek genç nesillerin en iyi şartlarda yetişmesi adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, gençlerimizi emanet ettiğimiz, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.