Kurban Bayramı arefesinde Nevşehir Kültür parkında karnından ve bacağından bıçaklanarak hayatını kaybeden 18 yaşındaki gencin cinayet zanlısı yakalandı.

Olay 03 Ekim 2014 Kurban Bayramı arefesinde Nevşehir Kültür Parkında meydana gelmişti. Vatandaşlar parkta yaralı halde buldukları genç için 155 Polis ve 112 Acil Servise haber verdiler. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, yerde kanlar içinde yatan gencin karnından ve bacağından bıçaklanmış olduğunu gördüler. 112 Acil Servis Ambulansı ile Nevşehir Devlet Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan genç, burada doktorlarca yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Daha sonra Hayatını kaybeden gencin 18 yaşındaki Doğan HÖKKAŞ olduğu açıklanmıştı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis ekipleri Doğan HÖKKAŞ’ı bıçaklayarak ölümüne neden olan kişi veya kişileri yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı. Yapılan araştırma sonrası Nevşehir Polsimizin başarılı çalışmaları sonrasında 18 yaşındaki Doğan HÖKKAŞ'i bıçaklayarak ölümüne sebebiyet veren şüpheli şahsın aynı mahallede yaşayan yakın arkadaşı olduğu 16 yaşındaki arkadaşının aralarında geçen bir tartışma sonrası bıçakladığı belirtildi. 

Yapılan araştırmalar sonucu, Doğan HÖKKAŞ ile aynı mahallede yaşayan arkadaşı F.E. (16) 
şüpheli olarak gözaltına alındı.

Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor...