Maşide ve Mustafa Paslanmaz'ın yakışıklı oğulları "Ömer Paslanmaz'ın" Gold Düğün salonunda düzenlenen görkemli bir tören ile Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımını attı.

Nevşehir in sevilen ve saygın ailelerinden "Paslanmaz" Ailesinin biricik evlatları "Ömer Paslanmaz'ın" muhteşem sünnet merasimi davetlilerden tam not aldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran'ın duası ile başlayan Minik Ömer'in Sünnet merasimine, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Yönetim kurulu üyeleri, Nevşehirli İş Adamları Selçuk Şimşek, Edip Avşar, Mustafa Kemikkıran, Mustafa Batmaz , Murat Nurlu, Murat Kemikkıran, Nevşehir Montessori Akademi Sahibi Fatma Şimşek ile Paslanmaz Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 
 
 
Sünnet töreninde Fasıl Ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Sünnet düğününde aileler konuklarını kapıda karşılayarak en iyi şekilde ağırlarken, Anne Maşide ve Baba Mustafa Paslanmaz, “Sünnet şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon Adına Fikret Çapacı yaparken Düğünde Minik Ömer Paslanmaz Mehter müziği eşliğinde Yeniçeri Askerleri ile sahneye getirilirken, Palyaçolarda sünnet düğününe katılan çocukları eğlendirdi. Sünnet pastasına müteakiben konuklara Osmanlı Şerbeti ikram edildi.

Daha sonra Ömer Paslanmaz'a Annesi Maşide ve Babası Mustafa Paslanmaz tarafından Kuran- ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı.


Birçok akraba ve dostunda katıldığı sünnet düğününde  "Maşide ve Mustafa PASLANMAZ" çifti oğulları Ömer’in sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.  

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Ömer'in Erkekliğe adım attığı bu gurur gününde anne ve babası Maşide ve Mustafa PASLANMAZ Çifti, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Sünnetin aile büyükleri FİB Ajans Organizasyon ve Gold Düğün Salonu çalışanlarına gösterdikleri hizmetten ve ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ilettiler.


Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak Paslanmaz ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com