Ön Seçim Yapılacak

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gazeteciler Cemiyetindeki seçimli olağan genel kurul öncesinde iki ayrı listenin çıkmaması için formül bulundu. Belkide Nevşehir gazeteciler cemiyetinin tarihinde ilk kez ön seçim yapılacak.

Edinilen bilgiye göre; Kapadokya Muşkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bayram Ekici ile Kapadokya TV Genel Müdürü Behçet Alkan’ın iki ayrı liste hazırlığı içerisinde bulunduğu Gazeteciler Cemiyeti başkanlığındaki olağan genel kurul öncesinde önseçim yapılarak cemiyet üyelerine kimi başkan görmek istedikleri sorulacak.

Nevşehir’de bulunan basın ve yayın kuruluşlarındaki toplam 56 basın mensubunun temsil edildiği Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti başkanlığındaki olağan genel kurul öncesindeki ön seçim için henüz net bir tarih belirlenmedi. Ancak yakın bir zamanda yapılacak olan ön seçimde Ekici ya da Alkan’ın başkan adaylığına genel kurul öncesinde yine cemiyet üyeleri oy kullanacak.

Bu ön seçimde başkanlığı onaylanan ismin 21 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda tek liste halinde adaylığını açıklaması bekleniyor.