Ürgüp Belediyesi, elektronik imza, dijital arşiv, süreç yönetimi ve iş zekası raporlaması için hayata geçirdiği proje ile operasyonel verimliliği artırmayı amaçlıyor.
Yeni sistemle şeffaf belediyeciliğin bir gereği olarak evrakların ne aşamada olduğu evrak sahipleri tarafından da takip edilebilecek.
Sistem ayrıca karar sürecini hızlandırırken, kuruma karşı güven duygusunu da artırıyor. Vatandaş İnternet altyapısının olduğu herhangi bir yerden başvurusunun hangi aşamada olduğunu takip edebilecek.
Belediye yöneticileri de yine elektronik imza yöntemi ile mekandan bağımsız olarak evrakları onaylayabilecek. Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ne geçen Ürgüp Belediyesi'nde işlemlerinizi daha kısa sürede, kolay ve güvenli biçimde gerçekleştirebileceksiniz.
Bu sistemle birlikte kurumumuz içindeki işlemler kademeli olarak kontrol altında olacak. Diğer kurumlarla olan işlemler daha kolay ve kısa sürede gerçekleştirilebilecek. İstediğiniz zaman işleminizin takibini İnternet üzerinden kontrol edebileceksiniz.
İşlem sorgulama için: https://ebys.urgup.bel.tr/sorgu/sorgula.aspx
Sistemin halkımız ve belediye açısından kolaylaştırıcı bir öneme sahip olmasının yanı sıra bir diğer özelliği de doğaya olan katkısı. Kağıt tüketimini en aza indirgeyen bu sistemle birlikte kağıt israfının da önüne geçmiş olunacak.