NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü ve beraberindeki Birlik Yönetimi 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve seçilen belediye başkanlarını ziyaret ediyor.

Bir yandan 04 Mayıs 2014 tarihinde Dedeman otelde yapılacak olan Birlik Genel Kuruluna yönelik hazırlıklarını sürdüren Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, diğer yandan da ilimizin yerel yöneticilerini ziyaret ederek onlara görevlerinde başarılar temennisinde bulunuyor.

Önceki gün ziyaretlerine Merkeze bağlı Göreme Beldesinde Belediye Başkanı Nuri Cingil, Uçhisar beldesinde Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Kavak Beldesinde Belediye Başkanı Celal Yiğit, Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar Beldesinde Belediye Başkanı İsmail Genç ile Ürgüp ilçesinde Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı makamlarında ziyaret eden Birlik Başkanı İsmail Ördü ve beraberindeki Birlik Yöneticileri 5 belediye başkanına hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretlerini bu hafta içerisinde devam ettirecek olan Birlik Başkanı İsmail Ördü İlimiz genelinde tüm belde, ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek hem istişarelerde bulunacak, hem de hayırlı olsun temennisini iletecek.