Nevşehirli Vatandaşlar, yolun tam ortasında kalan Türk Telekom'a ait  PTT Telefon Direğinin kaldırılmasını istiyor. FİB Haber Merkezi Alo Nevşehir WhatsApp ihbar hattına bir vatandaşımız gönderdiği fotoğraflarıyla şu notu düştü; "Öncelikle kazalara davetiye çıkartacak ve yol ortasında unutulmuş direkler için Çakıllı köyündeki haberinizi okudum. Yaptığınız haberin ardından direğin kaldırılması üzerine bende bir şikayetimi sizlerle paylaşmak istedim. Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi No 5 üzerinde bulunan bu telefon direğinin kaldırılması için FİB Haber'den yardım istiyorum. Eminim ki unutulmuş bu direk için Telekom harekete geçecek ve gereği yapılacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum. " dedi.

FİB Haber Merkezi olarak bizde, Nevşehir İl Telekom Müdürümüz Sayın İsmail Bayrakçı ve ekibinin bu konudaki hassasiyetlerini takdir ediyoruz ve bu konuda gereğinin yapılacağını umut ediyor, şimdiden Mehmet Akif Ersoy Mahallesi adına kendilerine teşekkür ediyoruz.



Gönderin Yayınlayalım! Haberlerinizi Bekliyoruz...
Nevşehir’e Gündemin Adresi www.fibhaber.com Nevşehir'de gördüğünüz olayların haber yapılmasını istiyorsanız haberin fotoğrafı çekin bize 0 552 212 0 444 whattsapp numarasından atın yayınlayalım.