AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Ahmet Tombak,  yaptığı açıklamada, önemli bir sorumluluğa ve göreve talip olduklarını ifade etti. Tombak, ‘İş dünyasında kazandığım birikimimi, tecrübemi Ortahisar belediyesine taşıyarak, vatandaşlarıma hizmet edeceğim’ dedi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan aday adayı Ahmet Tombak, yapmış olduğu açıklamasında ; “Yeni bir seçim şenliğinin öncesindeyiz. Öncelikle bugüne kadar Ortahisar kasabamıza hizmet etmiş bütün siyasetçileri hayırla yaad ediyorum. Bizleri yetiştirdiler, bizlere emek verdiler, bizler de onlardan  sonra ve onlarla beraber Ortahisar'a en iyi hizmeti sunmak üzere hazır olduğumuzu düşünüyoruz. Ortahisar'a  hizmet etmek üzere bu kutlu yolculuğa aday olduk. Allah nasip ederde bu görev bize tevdi edilirde, büyüklerimiz ve halkımızın desteği ile belediye başkan adayı olursak Ortahisar'ımıza hayırlı hizmetler vermek üzere inşallah sizlerle birlikte olacağız. Ve Birlik, beraberlik ve gayret içinde Ortahisar'da büyük bir tarih yazacağız. “ dedi.

Gittiği yerlerde projeleri ve yönetim anlayışından bahseden Tombak, yönetim anlayışlarının istişareye ve katılımcılığa dayandığını belirterek, bu anlamda görev verilmesi durumunda kapılarının herkese açık olduğunu ifade etti.

Tombak; 'Ortahisar'ın değil Beş Yıl, beş gün kaybetmeye tahammülü yok.'

Ortahisar kasabamızı daha da güzelleştirmek için yola çıktığını ifade eden Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Tombak, “Ortahisar’ımızın her bir kesimiyle birlikte hareket ederek bu güzel kasabamızı daha da ileriye taşımak en büyük gayemizdir. Şu anda aday adayıyız ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selam verdiğimiz, el uzattığımız, kelam ettiğimiz her bir Ortahisarlı hemşerimizin o güzel alakası ne kadar doğru bir adım atarak yola çıktığımızın da işaretidir. Bu işareti bize veren kıymetli hemşehrilerimizin sesi, gözü ve kulağı olup onların desteğiyle ve Ortahisar’ı birlikte istişare kültürü ile yönetmeyi Rabbim bizlere inşallah nasip eder. Gayemiz de niyetimiz de bellidir, partimizin hizmet yolundaki kutlu yürüyüşünde Ortahisar Beldemizi hep birlikte ileriye götürmek ilk gayemizdir. Şahsımızın değil, halkımızın huzuru için Ortahisar’da AK Belediyecilik anlayışını zirveye taşıyacağız” dedi.

Ortahisar'da tarih yazmanın reçetesi "Samimiyet, İstişare ve Birlik beraberlik" olarak açıklayan Tombak, 30 yıllık ticaret ve 15 yıllık inşaat sektöründeki yönetici tecrübemizle, İnşallah sevdalısı olduğumuz Ortahisar kasabamızı hemşehrilerimize yakışır bir belediye olması için çalışacağız. Kapadokya'nın zirvesi Ortahisar'ı tarihi ve doğal değerleri ile Turizmini, Depoculuğu ziveye hep birlikte taşıyacağız. Allah çıktığımız bu yolda muvaffak olmak için yar ve yardımcımız olsun". dedi.