Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, As Başkan Ahmet Ertaş ve beraberinde kulüp yöneticileri Nevşehir Organize Sanayide faaliyet gösteren firmaların sahiplerini yerlerinde ziyaret etti.

Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren yatırımcılardan NEVSAÇ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Öbekli, OMS Makine Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Kahraman, Varilci firması sahibi Arif Kılıkbiçen, NEKSAN Firması, Merih Karoser Ekipmanları, Kadir Metal ve Güreller Şaft firması Nevşehirspor'a yeni sezonda başarı dileklerinde bulunarak maddi destekte bulundular.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleride destekleri için OSB Firmalarına şehrimiz Nevşehir adına teşekkür etti.


Nevşehirspor taraftarının yaptığı açıklamalar, sosyal medyada başlayan destek çağrıları çığ gibi büyüyor. Nevşehirspor Kulübü, aldığı kararla çağrıları, yardım kampanyasına dönüştürdü. Bu sene “Feda Zamanı” çerçevesinde Bir taraftan taraftarların Kombine bilet alarak yaptığı destek sürerken diğer taraftanda şehrin iş adamlarıda başlatılan kampanyaya davet edildi. Nevşehirspor'dan şehrini kulübünü seven bir adım öne çıksın şeklinde yürütülen kampanyaya Nevşehir Özel Organize Sanayiden tam destek verdi.

Öte yandan Mali Müşavir Murat Kaleli 5 adet kombine aldı teşekkür ederiz.