Otopark Sorunu Kalmayacak  ...


NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesi 2014 baharından itibaren Nevşehir Pazar yerinin otopark sorununun çözümü adına önemli bir adım atacak.

Ülkemizin en modern pazaryerini ilimize kazandıran Nevşehir belediyesi pazaryerinde yaşanan bazı sorunları geçen 1 yıllık süre içerisinde daha iyi görmeye başladı. Ortaya çıkan sorunların bertarafı için çalışmalarını sürdüren Nevşehir belediyesi pazaryerinin en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununun çözümü için 2014 baharından itibaren yeni çalışma başlatacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir belediye başkanı Hasan Ünver, Eski Nesteks arazisinin büyük bir bölümünün yakın zamanda Nevşehir belediyesi mülkiyetine geçeceğini, söz konusu alanın pazaryerine bakan bölümünde önümüzdeki yıl bahar aylarından itibaren başlatılacak çalışma ile 1000 araçlık bir otopark inşa edileceğini belirtti.

Bu çalışmanın tamamlanması ile pazaryerinde ortaya çıkan otopark sorununun da ortadan kaldırılacağını kaydeden Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Pazaryeri ile ilgili sorunların çözülmeye devam edileceğini de sözlerine ekledi.