Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Fatih Mahallesi Nevşehir Caddesinde Sıcak Asfalt Çalışması Başlatıldı
23.03.2017 Tarihinde açılış yaparak ilk kazmasını vurduğumuz alt yapı çalışmalarından tam 200 gün sonra ana caddelerimizde sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı.  
İlçemizin en işlek caddelerinden olan Fatih Mahallesi Nevşehir Caddesinde alt yapı çalışmaları sona erdi.
10.10.2017 Salı günü sabah saatlerinde Nevşehir Caddemize sıcak asfalt dökümü yapıldı. Belediye Başkanımız Sayın Vahdi Arısoy"un titizlikle üstünde durduğu sıcak asfalt çalışmalarında son aşamaya gelindi. Sıcak Asfalt dökümü çalışmaları Gülşehir girişinden başlayarak Öz köprüsüne kadar yaklaşık 1080 m sıcak asfalt serimi yapıldı. Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy sıcak asfalt dökümü çalışmalarını bizzat yerinde inceledi
ÇALIŞMALAR HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek,”Nevşehir Caddesi üzerinde başlatmış olduğumuz asfalt çalışmaları devam ediyor. Ekiplerimiz Alt yapısı biten ana yollarımızda uzun yıllar kullanılacak olan kaliteli ve konforlu sıcak asfalt çalışmaları yapıyoruz. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karavezir Mahallesi Kızılırmak caddesi üzerinde kilitli parke ve asfalt kazıma çalışmaları bittikten sonra sıcak asfalt çalışmalarına başlayacağız. Daha sonra ilçe meydanımızda sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.