Özdemir’den Çifte Teşekkür

NEVŞEHİR(MHA) Engelliler Haftası nedeniyle Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden heyeti kabul eden İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, Nevşehir Belediyesine engellilerin önündeki engellerin kaldırılması adına yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran’ı kabul eden Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, engellilerin ilimizin sosyal hayatındaki rolünün büyük olduğunu da dile getirdi.

Dernek Yöneticilerinin ilimizdeki çok sayıda faaliyette bire bir yer almalarının önemine dikkat çeken Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir, “Görbir Yönetimini misafir etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kendileri ilimizdeki sosyal hayatın içerisinde bire bir yer almaları bizleri sevindiriyor. Kendileriyle birlikte Kent Konseyinde, Milli İrade Platformunda da beraber çalışıyoruz. Bu çalışmalarda gösteriyor ki, insanların herhangi bir engellinin olması hayata tutunmasına engel değil. Bu tür etkinliklerini gördüğümüzde onlarla gurur duyuyoruz. Sayın belediye başkanımızın engelli vatandaşlarımızın hayata tutunmaları anlamında da büyük katkıları var. Bu nedenle Nevşehir Belediye Başkanımıza da engelli Vatandaşlarımızın önündeki engelleri kaldırmak adına yaptığı çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.