MHP Özkonak Belediye Başkan Adayı Mustafa ÖZDEN ve Acıgöl MHP Eski İl Genel Meclis Üyesi Recep BİLDİRİCİ, FİB Haber’ e ziyarette bulundular.
 

 MHP Özkonak Belediye Başkan Adayı Mustafa ÖZDEN sözlerine; “Tüm başkan adayları ile bir toplantı gerçekleştirip Özkonak Kasabamız için neler yapabiliriz istişaresi oluşturmak” istediğini beyan ederek başladı.

Özden Özkonak kasabasının geleceğini "Turizm Eğitim ve Tarım " olduğunu belirtti.Allah kısmet ederde Özkonaklı hemşehrilerimiz bu görevi bize layık görürlerse Beldemizde Birleştirici olmaya çalışacağız.İstanbul Özkonak karasında Belediyemiz Gönül köprüsü görevi görecek dedi.

MHP Özkonak Belediye Başkan Adayı Mustafa ÖZDEN,Özkonak kasabamız Turizm değerleri kültür değerleri ve misafirperver insanları ile dünyada bir eşi benzeri olmadığını dile getirerek Nevşehir gibi Tüm Özkonaklı hemşehrilerimizinde sesi olarak bugün FİB Haber Merkezini ziyaret etmiş bulunuyoruz.

İnşallah 30 Mart 2014 te yapılacak olan Yerel seçimlerde halkımızın teveccühleri ile Özkonak kasabamıza üç hilalin bayrağını asacağız dedi.

Mustafa ÖZDEN Kimdir;

Hacı Kasap Mevlüt ÖZDEN’ in oğludur. 1955 Özkonak doğumlu olan ÖZDEN İlk ve Orta öğrenimini Özkonak ’ta tamamladı. Nevşehir Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu.

Kendi branşında İstanbul’ da iş hayatına atıldı. Özkonaklılar Vakfı Kurucular Kurulunda olup ve Özkonaklılar Derneğinde görev üstlendi. İstanbul Kâğıthane MHP teşkilatında belli dönemler görev yaptı.

Emekli iki çocuk ve iki torun sahibidir.

 

İlkel, Şeffaf, Adil Bir Belediye İçin MHP Özkonak Belediye Başkan Adayı Mustafa ÖZDEN