Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitime katılan 18 yaş ve üzeri Özel İnsanlar, Çanakkale Zaferi’nin örnek kahramanlarından Kınalı Hasan’ın, hayatından bir bölümü canlandıracak.
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören Özel İnsanlar, bir dizi sosyal aktivitelerle örnek çalışmalara imza atmayı sürdürüyorlar.
Bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle . Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, gerçekleştirilecek etkinlikte ,Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler tiyatro gösterisi yapacak.
Etkinlikte öğrenciler Çanakkale Zaferi’nin en önemli kahramanlarından biri olan Kınalı Hasan’ın hayatından bir bölümü canlandıracaklar. Öğrenciler ayrıca skeç ve çeşitli playback gösterisi de yapacak.
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin eğiticiler nezaretinde hazırladığı etkinlik 3 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 19.00’da Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.