Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından Antalya’da 18-20 Ocak 2018 tarihleri arasında düzenleyeceği Koca Ömer Masa Tenisi 2. Bölge Türkiye Şampiyonasına katılacak.
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitimlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Merve Gündüz ve Murat Saygı’nın katılacağı Koca Ömer Masa Tenisi 2. Bölge Türkiye Şampiyonası için çalışmalar aralıksız sürüyor.
Antrenör Tuğba İşiten ve Furkan Feralan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Nevşehir Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Merve Gündüz ve Murat Saygı, şampiyonada en iyi dereceyi elde etmek için yoğun bir çaba harcıyor.
18-20 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Koca Ömer Masa Tenisi 2. Bölge Türkiye Şampiyonasına Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ,Masa Tenisi sporcuları Merve Gündüz ve Murat Saygı, antrenörler Tuğba İşiten ve Furkan Feralan ve idareci Zuhal Özdemir nezaretinde yarışmaya katılacak.