Beden eğitim öğretmeni Tarkan Güney, Nevşehir Özel Eğitim Uygulama Merkezinde öğrenim gören öğrenciler ile birlikte fahri Nevşehirli hayırsever iş adamı Muzaffer Leblebici'nin özel davetiyle İstanbula gittiler.

Konuya ilişkin olarak Beden eğitim öğretmeni Tarkan Güney Yaptığı Açıklamada;

HAYALDİ GERÇEK OLDU.
Bir hayalim vardı. Özel çocuklarımla birlikte uçağa binip İstanbul'a gitmek, vapura binip karşıya geçmek, İstanbul'un tarihi ve kültürel yerlerini gezmek. Hatta büyük bir takımın maçını Stadyumda izlemek.

Bu hayalimin gerçeğe dönüşmesine, yüreği güzel insan Muzaffer LEBLEBİCİ vesile oldu. Bizi uçakla Nevşehir'den alıp İstanbul'a götürdü. Galatasaray- Konyaspor maçını locada izleme imkanı sundu. Ertesi gün İstanbul'da vapura binip İstanbul'un güzelliklerini görmemize imkan sağladı. Sonrada tekrar bizi uçakla evimize yolladı. Bu çocukların yüzlerini güldüren, onlara unutulmaz anlar yaşatan Muzaffer Abi Allah senden Razı Olsun." dedi.

Kendine Yakışanı Yapıyor: "Leblebici'ye Teşekkür ! "
Bizde Nevşehir'de doğmakla Nevşehirli olunmaz sözünün sahibi hayırsever Fahri Nevşehirli hemşehrimiz Muzaffer Leblebici'yi bu duyarlı ve güzel yaklaşımları için teşekkür ediyoruz Allah kendisinden raız olsun bol kazançlar nasip etsin.

Ne vergide ne hayırda yoksunuz Siz neredesiniz!
Hani Ağzı dolu dolu Nevşehirliyim deyip ama maalesef hiçbir icaratlarını göremediğimiz bir takım Zenginlerimize örnek olmasını diliyoruz. Onlar kendilerini biliyor. Üzerine laf kondurmayan eyy zevat, sözde iş adamı sözüm sana ve senin gibi bal yapmayan arılara. Belki de bu haberi okurda yüzleri kızarır birilerinin... Bilmemek değil öğrenmemek ayıp Bakında öğrenin. Öbür tarafa baban deden ne götürmüş ki sen ne götüreceksin? 

İşte Özel insanların hayallerini gerçekleştiren bir özel İnsan: Muzaffer Leblebici'ye Nevşehir'den teşekkür mesajları yağıyor...

Ferhat önen
Allah razı olsun emeği geçenlerden hocam güzel işler yapıyorsun.

Kamil Cesur
Kamil Cesur Harikasın Tarkan Güney

Mehmet Narin
Mehmet Narin Umarım herkese örnek olur...sana ve muzaffer beye teşekkürler

Selahattin Öztürk
Selahattin Öztürk Böyle insanlardan Allah razı olsun. Tarkanım senden de Allah razı olsun.

Nevşehir Ali Kurtarma
Nevşehir Ali Kurtarma Allah razi olsun muzaffer leblebici abimizden isi rast gelsin gonlu guzel insan

Ahmet Kaynar
Ahmet Kaynar Allahım razı olsun muzaffer leblebiciden iyi yürekli kardeşimizden çocukları sevinirdiniz rabbim de sizi sevindirirsin inşaallah

TC Cengizhan
Orhan Müslümanlık böyle olur işte bilmem kaçıncı kez hacca gitmiş bilmem kaçtane cami yaptırmış helal olsun emeği geçen herkezi tebrik ediyorum