AK Parti Ortahisar Belde Başkanı Mehmet Ali Özendi Anneler Günü nedeniyle şehit annelerini ziyaret etti.

Özendi'den Şehit Annelerine Anlamlı Ziyaret...

AK Parti Ortahisar Belde Başkanı Mehmet Ali Özendi, kasabalarında ikamet eden şehit annelerini ziyaret ederek şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Özendi şehit yakınlarının hiç bir zaman yalnız olmadığı, Türkiye Cumhuriyeti devletinin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.

AK Parti Ortahisar Belde Başkanı Mehmet Ali Özendi, Bugün Anneler Günü ve Ben Yine En Yüce Anaların Yanındayım Soğuk Mezar Taşını Öpüp Evladım Diye Sarılan Şehit Analarına Evlat Olmaya Geldim Analarım Üzülmeyin Sizin Milyonlarca Evladınız Var dedi.

Özendi bu vesile ile en son Bundan 1 Yıl Önce Memlekete Ateş Düştü ve Ortahisar Bir Yiğidini Kaybetti Şahadetinin Yıldönümünde Şehidimizi Rahmetle ve dualarla Anıyoruz dedi.

Annelerimiz Ağlamasın...!

Özendi AK Parti iktidarıyla başlatılan Çözüm süreciyle çok şükür artık şehit haberleri gelmiyor. Yüzyıllardır aynı topraklarda yaşayan insanlarımızın “Tek millet, tek bayraktek vatan, tek devlet” parolasıyla artık halkımız kan değil barış, savaş değil kardeşlik istiyor. Çözüm süreci başarıya ulaşmıştır çok şükür artık Annelerimiz ağlamıyor dedi.