Küçükdere ve Burunsuz Ailelerinin biricik evlatları Özge ve Fatih hafta sonu Peri Tower Hotel havuz başında gerçekleştirilen muhteşem düğünle bir ömür oyu beraberlik için imza attılar.

Birçok davetlinin katıldığı düğün, Peri Tower Hotel havuz başında gerçekleşti. 

Düğüne Küçükdere ve Burunsuz ailelerinin dostlarının yanı sıra, MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol ile gelin ve damadın birçok arkadaşı da düğüne iştirak etti. Özellikle Konya'dan katılan çok sayıda davetli de çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Müzik ve konfeti yağmuru altında çiftin arkadaşlarıyla birlikte alana giren gelin ve damat, nikâh masasına oturmadan önce ilk dansı yaptı.

Ardından davetlilerde piste kalkarak gelin ve damada bu mutlu günlerinde eşlik ettiler.

Genç çiftin nikahını Nar Belediyesi Nikah Memuru Özcan Taşçı kıyarken, Çiftin şahitliklerini ise İsmail Saraç ve Gonca Yüksel  yaptı. Evlilik cüzdanını geline veren İsmail Saraç “Erkekler bu konuda biraz dikkatsiz olabiliyor” diyerek espri yaptı.

Ayağa basma yarışında ise gelin hanım hızlı davranarak damadın ayağına basmayı başardı.


Gelin Özge ve damat Fatih’in arkadaşları oynamaktan yorulan gelin ve damadı sahnedeki masaya oturtmadılar.

Pasta kesim ve takı törenin ardından özellikle gençler pistten ayrılmadılar.

Eğlenceyi yağmur da durduramadı

 

Kısa süreli belli aralıklarla yağan yağmur düğüne katılanların eğlenmesine engel olamadı. Sağanak yağmura rağmen sahneyi bir an olsun boşaltmayan katılımcılar gönüllerince bir gece yaşadılar.  

Katılımcılar yağan yağmur için ; Mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz ıslanan çiftlerimizin düğünü bereketli geçti . Allah bu güzel çiftlerimizi mutlu ve mesut etsin dediler.

Düğünde gelin ve damadın ailelerinin mutluluğu da gözlerinden okunuyordu.

Gecenin geç vaktine kadar çalın müzik eşliğinde oynanan oyunlar, yapılan danslar nedeniyle pist bir an olsun boş kalmadı. 

Gecenin sonunda ise Peri Tower otel lobisinde fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Düğüne katılan birçok davetli, gelin ve damadın yanına gelerek bu mutluluğun anılardaki yerini almasını sağladılar.

Küçükdere ve Burunsuz aileleri misafirleri gecenin sonunda kapıya kadar uğurlayarak düğüne katıldıkları için teşekkür ettiler.

Düğün sonunda Damat Fatih'in babası Nejat Burunsuz ve Gelin Özge'nin Babası Ayhan Küçükdere yaptığı açıklamasında bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum dedi.

Biz de FİB Haber Merkezi olarak Özge ve Fatih'e bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Bir yastıkta kocayın… Darısı bekar diğer gençlerin başına…  

Fotoğraf : Foto Özçay