Özge ve Mertkan Göncü çifti hafta sonu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde düzenlenen göz kamaştırıcı bir düğünle dünya evine girdi...

Özge ve Mertkan Göncü çiftinin düğünü Nevşehir’in siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.


Nevşehirli İş Ve Siyaset Dünyasını buluşturan muhteşem düğünde Özge ve Mertkan GÖNCÜ çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Özge ve Mertkan Göncü çifti, Çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Göncü ailesinin hiç bir masraftan kaçınmadığı düğün töreni masalları aratmadı. Davetlileri kapıda karşılayan İncedal ve Göncü aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. 


Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediyesi Nikah Memuru Ertuğrul Usta kıyarken, nikâh şahitliklerini ise MHP 25.Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı,  İş Adamları Faruk Özaltın, Selma Küçükgül, Zafer Köksal, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Salih Göncü, Alpaslan Göncü, Şeyma İncedal,Sadık Özbek, Sacit Uzer, Ali Dörtkol ve Necmi Cantekin birlikte yaptı.

Çiftin nikahını kıyan Ertuğrul Usta, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz'da Göncü Çiftine Kuran-ı Kerimve Türk Bayrağı hediye etti.

Sahne önüne konulan konsepte Kıyılan nikâhın ardından alkışlar arasında Özge ve Mertkan GÖNCÜ çifti ilk dansı gerçekleştirdiler.


Nevşehir Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Düğün merasimine, MHP 25.Dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, İl Genel Meclis Üyesi Haydar Çiftçi, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Cihat Burak Korkmaz, Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ​,
 Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Sacit Uzer, Necmi Cantekin, Zafer Köksal, Ahmet Köksal,Selma Küçükgül, Nevşehir ve bölgesinden çok sayıda ilimizin tanınmış iş adamları, siyasiler, sağlık ve eğitim camiası ve bürokratlar katılarak Genç çiftleri bu en özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Düğünde Sanatçı Burcu ve Ersin Tunç ve Orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla davetlilerden büyük beğeni topladı. 

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Düğün töreni sonrası genç çiftin aile büyükleri adına FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Nevşehir'in sevilen ve saygın isimlerinden Yavuz Göncü , "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz"” dedi.

Gecenin kahramanı Özge ve Mertkan GÖNCÜ çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Düğünün sonunda Mertkan Göncü kendi düğününde eşi Özge için şarkı söyledi. Mertkan'ın mükemmel sesi karşısında büyük şaşkınlık yaşıyan davetliler uzun süre GÖNCÜ çiftini alkışladı.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğün Salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. 

FİB ajans Organizasyon olarak Mutluluğun en güzellerine layık "Özge ve Mertkan GÖNCÜ" Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

....Kırkbin kere MAŞAALLAH...