AK Partili Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Alacaşar, Basansarnıç, Çiftlik ve Balcın köylerinde İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin vatandaşların yaz ve kış aylarında toz ve çamur sıkıntısı yaşamaması için alt yapısı tamamlanan köylerde köy içi yol çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Özgün, “İl Genel Meclisi olarak İl Özel İdaremiz, Sayın Valimiz ve milletvekillerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda yapılan çalışmaları yakinen takip ederek halkımızın isteği doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini ulaştırmaya çalışıyoruz.


Halkımız hizmetlerin en güzeline layıktır. Bizler tüm kadromuzla halkımızın emrindeyiz. Köylerimizin modern hale getirmek,vatandaşlarımızın daha rahat ve daha huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak  için köy içi mahalle aralarında stabilize yol çalışılması ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Yapılan çalışmalarda bizlere sürekli destek olan, gerek ödenek temininde gerekse problemlerin halledilmesi noktasında katkıları nedeniyle Sayın Valimiz İlhami Aktaş'a, ve AK Partili  Nevşehir Vekillerimize teşekkür ediyoruz" Dedi.

Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını dile getiren Köy Muhtarlarıda, köylerine yapılan hizmetlerde emekleri bulunan her kese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.