NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Özkonak Belediyesi belediye hizmet binasının daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalarda bizzat görev alan Başkan İlker Yürekli inşaat işçisi gibi çalışıyor. 

Belediye hizmet binasının dış cephe kaplaması, mantolamanın yanı sıra bina içinde başta kapı ve pencereler olmak üzere belediye binası tamamen tadilat yapılıyor.

Özkonak Belediyesi tarafından belediye binasında yapılan tadilat çalışmaları Ramazan Bayramına yetiştirilmesi için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini kaydeden Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli Özkonak için gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydetti.

Yürekli, “Belediye Başkanlığı görevine seçilmemden sonra Kasabamızda gece gündüz çeşitli çalışmalar yaptık. Kasabamızda çeşitli çevre düzenlemelerini tamamladık, mezarlıklar civarında düzenlemeler yaptık. Çevre düzenlemelerinin ardından ise şimdi de Belediye binamızı tadilata aldık. Belediye binamıza yaklaşık olarak 150 Bin TL gibi bir bütçeyle tadilat yapıyoruz. Belediye binamızda dış cephe bakımlarının yanı sıra mantolama yapımı devam ediyor. Yine belediye binamızın içerisinde çeşitli tadilatlar yapıyoruz. Elektrik ve havalandırma sistemini yeniliyoruz. Umut ediyorum ki Belediyemiz Ramazan Bayramına yepyeni bir binaya kavuşmuş olacak” dedi.


Özkonak  Belediye binası yenileniyor ...Özkonak Belediye Binasında Tadilat Çalışmaları..

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Özkonak Beldesi belediye binası yapılan iç ve dış tadilatlarla yenilerek modern bir görünüme kavuşuyor...

Yaklaşık 40 senedir hizmet veren yapılan Özkonak Belediyesi hizmet binası ilk kez tadilat yapılarak yenileniyor. Belediye binasının iç ve dış tadilatı yapılarak Özkonak Beldesine yakışan bir görüntüye kavuşturuluyor...


Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Belediye Hizmet Binası'na giderek yürütülen tadilat ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.
Belediye Binası'nda yürütülen çalışmalar hakkında www.fibhaber.com a değerlendirmeler yapan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, "Belediye Hizmet binamız epey yıpranmıştı. Gelen tüm misafirlerimizi burada ağırlıyorduk. Hizmet binamız aynı zamanda beldemizi temsil eden bir çehre idi. Bu binayı Özkonak Beldesine yakışan bir görünüme sokmak için tadilat yaparak, hem iç dizaynını hem de dış cephesini modern bir görünüme kavuşturuyoruz" dedi.

Başkan Yürekli; "Halkımızın istek ve beklentilerini göz önünde bulundurarak yaklaşık kırk yıllık hizmet veren Belediye binamızda yenileme çalışması başlattık. Bugüne kadar yürütülen çalışmalarda önemli bir aşamaya gelindi. Çok kısa bir süre içerisinde bu çalışmalar tamamlanacak ve halkımızın hizmetine sunulacaktır. Binayla ilgili projeyi hazırlarken gerek belediye personelimiz gerekse halkımız için her türlü kolaylığı sağlamayı ilke edindik. Belediyeler hizmet kurumlarıdır. Tadilatın tamamlarak Yeni hizmet binamıza taşındıktan sonra, daha sağlıklı bir şekilde,herkese eşit mesafede ve yakın bir konumda sürekli iletişim halinde hizmet vereceğiz. Yenilenen Özkonak Belediye Binamız şimdiden kasabamıza hayırlı olsun," dedi.

Özkonak Belediyesi Özkonaklilara yakışır şekilde güzellikte olacak dedi.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli Belediye Binamızın yenileme çalışmaları için Öncelikle Nevşehir Milletvekillerimize,Valimiz,Kaymakamımız ve emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum dedi.

Özkonak Belediye binası daha sağlıklı hizmet vermek için komple iç dış tadilata girdi.
Dış cephesi tamamen yöreye uygun  taş kaplama ile ve mantolama sistemi uygulanırken iç kısımda ise gerekli tadilat bakım ve düzenlemelerle birlikte gerek belediyemiz personeline gerek Özkonaklılara daha güzel hizmet verebilecek şartlara kavuşacak...

Yenilenen Özkonak belediye hizmet binamız yeni yüzüyle Özkonakılara yakışır bir hizmet binası olacaktır.
Tamamlandığında göreceksiniz Belediye binamız kasabanın güzel bir mimarisi olarak yerini alacaktır.

Özkonak Belediye binasının açılışının Bayram öncesinde yapılması planlanıyor.

Yenilenen Özkonak Belediye Hizmet Binası ve yine çalışmaları devam eden Yeni Pazar Yerinin çok kısa bir sürede tamamlanarak planlanan güne yetiştirilmesi için Belediye Başkanı İlker Yürekli gece gündüz bizzat yerinde çalışmaları takip ediyor.

Öyleki Başkan Yürekli zaman zaman uygulamaları işçilere bizzat kendisi eline aldığı çekiç kürek ile alıp gösteriyor...

Yeni Pazar Yeri ve Yenilenen Belediye Hizmet Binası Açılış töreni için ser verip sır vermeyen Başkan İlker Yürekli'nin Özkonaklı hemşehrilerine çok büyük süprizleri olduğunuda öğreniyoruz...

Özkonak'ın Yürekli Başkanı büyük bir şevk ve heyecanla yürüttüğü çalışmalar için 'Bizim niyetimiz hayır, inşallah âkıbetimiz de hayır olacaktır' diyor.

Eeee ne diyelim ....Yolun açık olsun Özkonak ın Yürekli Başkanı ...