Özkonak Belediyesi Yeni Hizmet Binasına Kavuşuyor...! Konuya ilişkin olarak www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ; "Modern,Sağlıklı ve Sosyal Belediyecilik anlayışını gerçekleştirmek adına Kasabamıza yaklışan bir Belediye Hizmet binası için yürüttüğümüz çalışmalarda sona gelmiş bulunuyoruz dedi..."
 
“Özkonak’da nefes alan, Özkonak için nefes vermelidir” diyen Başkan İlker Yürekli, birlik, beraberlik, kardeşlik ve istikrarın önemine değindi. Eğitim ve Kültürün merkezi olan kasabamızı aynı zamanda Turizmlede bütünleştirmek için büyük gayret gösterdiklerinin altını çizen Yürekli aynı zamanda Tarım ve Hayvancılık anlamındada kasabamız ekonomisine önemli olduğunu vurguladı.Başarıya ve hizmete giden yolda en büyük proje Sağlıklı bir mekanda hizmet verebilecek bir mekan olarak Belediye binası olduğuna işaret çeken Yürekli; "Aslan yattığı yerden belli olurmuş" dedi.

Nevşehir'in Sesi ve Sitesi www.fibhaber.com a açıklamalarda bulunan ÖZkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli konuşmasında yeni dönemde belediyecilik anlayışını farklı noktaya taşıyacaklarını ifade etti. Artık Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak diyen Yürekli, “ Çağımız Bilgi ve Teknoloji çağı...Çağa ayak uydurmak ve en yakın 2023 Özkonak kasabası hedeflerine ulaşmak için çok çalışmamaız lazım ve hepimizin üzerine düşen görevler var.Bizler Özkonak Belediyesi olarak 30 Mart 2014 tarihinden bu zamana geçen 5 Ayda güzel işler yaptığımıza inanıyoruz.Elbette daha çok yolun başındayız. Özkonak hak ettiği hizmetleri en kısa sürede mutlaka yakalayacak. Bunu birlikte başaracağız inşallah dedi.
Yürekli, Belediye personellerimiz,Meclis üyelerimiz, Siyasilerimiz, Bürokratlarımız,İş Adamlarımız Hayalimizi süsleyen bir Özkonak için herkesle istişare ediyor fikir ve önerilerini dinliyoruz.

Açıkcası hiçbir siyasi ayrımcılık yapmadan seçim öncesi verdiğimiz sözü tutarak Belediye olarak girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı kalmadı. Ama inşallah yeni dönemde yeni bir hamleyle Sayın Başbakanımızın ifadesi ile “İnce işçiliğe” başlıyoruz, “estetik belediyeciliğe” başlıyoruz. Gençlerimizle, çocuklarımızla, engellilerimizle, yaşlılarımızla, kanaat önderlerimizle el ele, gönül gönüle “yeniden Özkonak, bi’daha Özkonak” diyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Yürekli son olarak; Misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağımız kasabamızın yüzakı olacak yeni hizmet binamız ile Belediye çalışanlarımız daha ferah ve modern bir ortamda vatandaşlarımıza hizmet için çalışabilecekleri bir mekan oluşturduk.Özkonak kasabamıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı.