Tadilat Çalışmaları Hızla Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Avanos ilçesine bağlı Özkonak Belediyesi belediye binasının daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar yapıyor. Temmuz ayı içerisinde başlayan çalışmaların 2 ay içerisinde tamamlanacağı bildirildi. 
Belediye ekiplerince Özkonak Belediyesi’nin dış cephe kaplaması, mantolamanın yanı sıra bina içinde başta kapı ve pencereler olmak üzere belediye binası tamamen tadilat yapılıyor. Özkonak Belediyesi tarafından belediye binasında yapılan tadilat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanabilmesi için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini kaydeden Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli Özkonak için gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.  

Yürekli, ‘’ Özkonak Belediye Başkanlığı görevine seçilmemden sonra Özkonak Kasabamızda gece gündüz çeşitli çalışmalar yaptık. Özkonak Kasabamızda çeşitli çevre düzenlemelerini tamamladık, mezarlıklar civarında düzenlemeler yaptık ve yine çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özkonak Kasabamızda yapılan çevre düzenlemelerinin ardından ise şimdi de Belediye binamızı tadilata aldık. Belediye binamıza yaklaşık olarak 150 Bin TL gibi bir bütçeyle tadilat yapıyoruz. Belediye binamızda dış cephe bakımlarının yanı sıra mantolama yapımı devam ediyor. Yine belediye binamızın içerisinde çeşitli tadilatlar yapıyoruz. Elektrik ve havalandırma sistemini yeniliyoruz. Umut ediyorum ki Özkonak Belediyemiz yepyeni bir binaya kavuşmuş olacak” diye konuştu.