Başarılı çalışmalarıyla göz dolduran Avanos ilçesine bağlı Özkonak kasabasının Belediye Başkanı İlker Yürekli sosyal belediyecilik konusunda da başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

Yürekli Başkanla Değişen gelişen ve büyüyen Özkonak kasabasında Belediye'nin örnek çalışmalarıyla da kendisinden söz ettiriyor.

Turizm ve Eğitim konusunda büyük mesafe alan Özkonak kasabasında Nevşehir'in örnek Belediyecilik anlayışı ile büyük takdir toplayan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, "8 Mart Dünya kadınlar günü"nü de unutmayarak kasabalı hanımlara özel sürpriz bir organizasyon hazırlığı içerisinde...

"Özkonak Belediyesi tarafından, 8 Mart Dünya kadınlar günü"nde Düğün salonunda organize edilecek programa tüm Özkonaklı hanımlar davet edildi..."

"Peygamber Efendimizin ’Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözünün muhatabı olan tüm Dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım" diye mesajına başlayan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli;

’’- Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri de, kadınlarına verilen değerdir. Dünyada, ülkemizde ve özellikle Özkonak Beldemizde yaşayan fedakar, cefakar ve baş tacı tüm kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutlarım’’dedi.

Başkan Yürekli, kadınların bir günlüğüne değil 365 gün hatırlanmasını ve her gün değer verilmesini temenni ettiğini belirterek, sözlerine şöyle devam etti:


’’- Allah’ın kadına vermiş olduğu annelik çok önemli ve ulvi bir görevdir. Bu nedenle kadınlarımız her zaman kutsaldır. Toplumumuzun temeli olan aile yapımızın sağlıklı olması için kadınların yaşamlarının ruh ve beden sağlığı açısından iyileştirilmesi çok önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’dedi.