Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ve  AK Parti Özkonak Gençlik Kolları Başkanı Fatih Erden, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü karanfil vererek kutladı.

AK Parti Özkonak Gençlik Kolları Başkanı Fatih Erden, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Belediye Başkanımız Ilker Yürekli ve AK Parti Özkonak Genlik Kolları Olarak Özkonaklı Bayanlarımızla, Özkonak’ta Görev Yapan Öğretmenlerimizle ve Sağlık Ekibimizle ve Belediye Personelimizle Kutladık" dedi.

Başkan Yürekli de yaptığı açıklamasında; "Toplumsal ve aile hayatına etkin katılımı ile kadınlarımız ;gelişmişliğin ve çağdaşlığın önemli göstergelerinden biridir. Günümüz dünyasında, milletler kadına verdikleri değer ölçüsünde statü kazanır duruma gelmiştir. Milli Mücadelemizde cephede savaşan erkeğine mermi taşıyan Türk kadını, Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte, sosyal ve kültürel alanlarda, eğitimde, hukukta, siyasette ve diğer birçok alanda erkeklerle eşit haklara sahip olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle tarihe adını altın harflerle yazdıran Türk Kadını başta olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum". dedi.