Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'nin talimatları ile kasabanın dört bir yanında aralıksız bir şekilde sürdürülen yol yatırımları kapsamında Özkonak’ın mahalle yolları ilk kez sıcak asfaltla buluştu. 

Özkonak Belediyesi’nin Cami Kebir Mahallesi Atatürk Caddesi, Orta Mahalle Tepe Küme Evler Caddesi, Cami Cedit Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve Üç Tepeler Caddesinde yürüttüğü sıcak asfalt çalışması vatandaşlardan büyük takdir topladı.

“Vatandaşlarımız tozdan ve çukurlu yollardan kurtuldu”

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, kasaba halkına daha kaliteli hizmet vermek için yoğun çaba gösteriyor. Bu kapsamda Özkonakta, mahalle yolları  ilk kez sıcak asfaltla buluştu.

Yolun medeniyet olduğunu kaydeden Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli ,Özkonak'ın kalkınmasında, kasaba halkının hayat standardının yükselmesinde yolun önemli bir yerinin olduğunu belirterek, yolu kullanacak olan vatandaşların kazasız bir şekilde yolculuk yapmaları temennisinde bulundu.

Özkonak yolları ilk kez sıcak asfaltla buluştu

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yaptığı açıklamasında; "Hem insanımıza davranışta hem de hizmetlerimizde kaliteyi artırmayı hedefledik. Bu manada Özkonak Belediyesi Olarak Hizmette Sınır Tanımayıp Sınırları Zorladık ve Belediyemiz Bütçesiyle Kasabamız Yollarını Sıcak Asfaltla Buluşturduk. Cami Kebir Mahallesi Atatürk Caddesi, Orta Mahalle Tepe Küme Evler Caddesi, Cami Cedit Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve Üç Tepeler Caddesinin Sıcak Asfalt Çalışmalarını Tamamlamış Bulunmaktayız. Böylece gerek mahalle halkı gerekse kasabamıza gelen vatandaşlarımız tozdan ve çukurlu yollardan kurtuldu. Bu sayede yeşilliği ve doğal güzellikleri ile bilinen kasabamızda mahallelerimiz ilk defa sıcak asfaltlı yollarla buluştu.   Özkonak'ımıza Hayırlı Uğurlu Olsun" dedi...

Yürekli: "Vatandaşımızın ayağını çamura değdirmeyeceğiz..."

Öte yandan kilitli parke yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli,  "Çalışmalarımız hava şartları el verdiğince kışa kadar aralıksız devam edecek. Dokunmadık mahalle ve sokak bırakmayacağız. İlk günkü aşkla hizmetlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın yazın tozdan, yağmurlu havalarda ise çamurdan kurtulması ve rahat etmesi için parke taşı döşeme, yenileme, kaldırım ve yol çalışmaları aralıksız bir şekilde  sürdürülecek. Bu konuda Belediyemiz maddi imkanları olarak hiç bir sıkıntımız olmayıp sadece zamana karşı yarışıyoruz. Durmak yok Özkonak için hizmete devam " dedi.

"Belediyemizden memnunuz"

Özkonak kasabasında yaşayan vatandaşlar ise şimdiye kadar kasabamızda mahalle yollarına sıcak asfalt dökülmediğini söyledi.

Çalışmaların ardından yolların güzel bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Özkonak kasaba sakinleri, "Yollarımız sıcak asfaltla kaplanıyor. İlk kez böyle bir hizmet görüyoruz. Belediyemizden memnunuz, hizmetleri için Belediye Başkanımız İlker Yürekli'ye teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandılar.