Özkonaklılar Bu yıl Geleneksel olarak 22. si düzenlenen Özkonaklılar pilav gününe katılarak  coşkuyla şenliklerle eğlenerek birlik beraberliğin mükemmel bir göstergesi oldular.

İstanbul Belgrad Ormanı Fatih Çeşmesinde düzenlenen 22.Geleneksel Pilav Şölenine İstanbul da yaşayan çok sayıda gurbetçi Özkonaklı hemşehrilerimiz yer aldı.

Bu anlamlı günde Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli hemşehrilerini yalnız bırakmazken yaptığı konuşmada Özkonak birlik ve beraberliğine işaret ederek bu bağlamda Özkonaklılar Derneği ve Vakfına dünden bugüne gönüllü olarak hizmet etmiş tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.Konusu Özkonak bizim sevdamız ve bu sevdanın bir parçası olarak güzel kasabamıza hizmet etme şerefini ve şansını bana destek dua ve oylarıyla gösteren herkese bu vesile ile teşekkür ediyorum bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonrada  konusu Özkonak olan her yerde varım var olacağım dedi. 

İstanbul Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği “Geleneksel Pilav Günü” ne İstanbul da yaşayan Özkonaklılarla birlikte Özkonaktanda Otobüs kaldırıldı.

Özkonaklı sanatçı Fatih Önal ın sazı sözüyle renk kattığı günde tam manasıyla memleket havası sohbetin asıl konusu oldu.

Böyle bir organizasyona imza atan Özkonaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Vakıf Yönetimi ile ve tüm ekibine teşekkür ederiz.