Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin 16. Genel Kurul Toplantısı hafta sonunda Mecidiyeköy Dernek Merkezinde yapıldı.

Genel Kurulda Başkanlığa seçilen Enver Göçek, Gönüllülük esasına göre hizmet veren Özkonaklılar Derneğinin Başkanlığını bu görevi iki sene başarı ile yürüten Adnan Erin'den devraldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen Genel Kurulda, Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 16. Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu. 

Enver Göçek, Kamil Yılmaz, Erdal Şen, Abdullah Çildan, Yusuf Amil, Ömer Ateş, Serdal Erin, Bekir Soylu, Ali Arslan, Veli Yılmaz, Afife Erden, İlknur Merdembek, Serpil Bulan, Tarkan Tümöz, Mustafa Göksu, Ahmet Erdemli, Emrah Yıldırım ve Beyhan Çildan

Genel Kurul sonrası Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Enver Göçek'i telefonla arayan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Derneğin Yeni Başkanı Enver Göçek'i tebrik etti. Kendisine ve Yeni yönetime başarılar diledi. İki dönem üst üste Başkanlık yapan Adnan Erin'e de teşekkür etti.