Her sene Mayıs ayının son pazar günü tertip edilen Geleneksel Pilav Şenliği etkinligi bu yıl ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile 25. si düzenlenecek şenlik Özkonak Belediyesinin katkılarıyla birlikte 27 Haziran 2017 tarihinde Ramazan Bayramının 3. günü ÖZKONAK kasabası Ceneviz vadisinde yapılacağı belirtildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli; "Özkonak Belediyemizin ve Özkonaklılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğimizin Birlikte Düzenleyeceği "Geleneksel Pilav Şenliği" 27.06.2017 Salı Günü Saat 17:00'da Özkonak Ceneviz Vadisinde Yapılacaktır. Etkinliğimize Tüm Hemşehrilerimiz Davetlidir" dedi.

Yürekli: "Biz Büyük bir aileyiz!"

Başkan Yürekli, "Hem Mübarek Ramazan Bayramını, hem de Geleneksel Pilav Şenliğimizi birlikte kutlayacağımız bu günde gurbetçilerimiz sılai rahim yapma fırsatı yakalayacaklar. Tüm Özkonaklı hemşehrilerimizi bu günde aramızda görmekten büyük onur duyacağız" dedi.

Özkonak Belediyesi himayelerinde düzenlenecek olan Geleneksel Pilav Şenliği etkinliğine İstanbul'da yaşayan gurbetçiler başta olmak üzere Nevşehir Protokolü de davetli olarak katılım gösterecek.

Bu sene 25. düzenlenecek olan Geleneksel Özkonak'lılar Pilav Şenliğinde Türk Halk Müziğinin Sevilen İsmi Kürşat konser verecek. 

Bu muhteşem etkinlik kaçmaz...

Tarih: 27.06.2017 Salı
Saat: 17:00
Yer: Özkonak Ceneviz Vadisi


FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...
Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com