30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den Belediye Başkanlığını Kazanan İlker YÜREKLİ  Başkanlığa geldiği günden bu yana fark yaratmaya devam ediyor

Özkonak Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra halka verdiği sözleri bir bir yerine getiren başkan YÜREKLİ   İlk olarak büyük tehlike arz eden Pazar yerinin değiştirilmesi çalışmalarına girerek geniş bir alana yeni Pazar yerini inşaa ederek  Pazarcı esnafının ve  Halkın rahat bir şekilde alış veriş yapma imkanına kavuşmasını sağladı. Yeni Yapılan Pazar Yerinin Kilit Taş Döşeme çalışmalarınıda başlatarak Pazar  yeri sorununu halletti.

 Yıllardan beri bakımı yapılmayan Belediye Hizmet binasını daha rahat bir şekilde kullanımını sağlamak amacıyla tadilatına başlayan YÜREKLİ Başkan, Cami Kebir Mahallesi Mezarlık Yanı Yol Temizlik Çalışması, Turizm Caddesi Taş Ve Yol Çalışmaları, Camii Kebir Mahallesi Yol Rotmix Çalışması, Orta Mahalle  Çevre Temizliği ile halkın takdirini kazandı.

Başkan   YÜREKLİ  Özkonak’ın  turizmdede söz sahibi olabilmesi için yatırımcıları Özkonak’a davet ederek Yer altı şehri,  Belha Manastırı ve  doğal güzelliğiyle Ceneviz Deresininde çevre düzenlemesiyle Kapadokya Bölgesinde söz sahibi olacağını belirterek Özkonak’a Konaklama ve diğer konularda yatırım yapacak Turizmcilere Belediye olarak her zaman her konuda yardıma hazırız dedi.Haber:Kemal Çelik / Kızılırmak GazetesiÖzkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile çalışmak büyük bir onurdur dedi.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yaptığı açıklamada Yeni Türkiye’de Başbakan Ahmet Davutoğlu ile çalışmaktan büyük bir onur duyduklarını kaydetti. Yürekli, ” Hepinizin bildiği üzere 62. Hükümet Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından kuruldu. 62. Hükümet politikasını açıklamış olduğu anda Nevşehir’imize hızlı tren müjdesini yeniledi. Bizler inanıyoruz ki sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile daha yapacağımız çok iş var. Aydınlık bir Türkiye’nin çalışmalarında bizler belediye başkanı olarak Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile çalışmaktan büyük bir onur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
1 2 3 4