ANADOLU JET KAPADOKYA ANTALYA  UÇUŞLARI PROTOKOLÜ İMZALANDI

NTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI M. ARİF PARMAKSIZ:

“İSTANBUL’DAN SONRA ANTALYA, SIRADA İZMİR VAR”

Anadolu Jet, Kapadokya Antalya- Antalya Kapadokya Uçuşları için start verildi. 1 Nisan tarihinde başlayacak  tarifeli uçuşlar için  Ankara Anadolu Jet Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve  Murat Göktürk, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Dorak Holding Ceo’su  Ahmet Serdar Körükçü, Anadolu Jet Genel  Müdürü İbrahim Doğan THY  Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük, Dorak Holding Genel Müdürü Olcay Gözbaşı katıldı.

Anadolu Jet Genel Müdürü  İbrahim Doğan,  Kapadokya’nın Uluslararası arenada tanıtılması amacıyla  Anadolu Jet uçuşlarında Bölge tanıtımlarına yer verildiğini hatırlatarak, “Bu uçuşlar  Antalya’ya gelecek  turistlerin Kapadokya’ya geçişini kolaylaştıracak ve Bölge’nin turizm potansiyelini artıracaktır. Bu seferlerden Anadolu Jet kar beklemezken,  uçuşların gerçekleşmesinde destek sağlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Dorak Turizm’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

Nevşehir Milletvekilleri Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk’de  uçuşların  gerçekleşmesinde emeği geçen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Dorak Holding Ceo’su  Ahmet Serdar Körükçü’ye teşekkür  ederken, geçtiğimiz hafta Nevşehir’e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Japonya ve Brezilya’ya turist potansiyelinin Kapadokya’ya getirilmesi için çalışmalar başlatılması konusunda direktifler verdiğini dile getirdi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, bu uçuşların gerçekleşmesinde önemli çalışmalar kaydeden  THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Taha Küçük’ün  gayretlerinin büyük önem taşıdığını belirterek, “Konu Nevşehir olunca  Siyatçisi, işadamı, bürokratı bir araya geliriz. İstanbul’dan sonra Antalya uçuşları Kapadokya’nın turizm potansiyeline önemli katkılar sağlayacaktır, sırada İzmir var. Anadolu Jet olarak gerekli  pazar çalışmaları yapılırsa biz Antalya uçuşlarında olduğu gibi İzmir uçuşlarında da  maddi destek vermeye hazırız.” Dedi.

Toplantı’dan sonra  hazırlanan protokol Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası M. Arif Parmaksız ,Dorak Holdinf Ceo’su Ahmet Serdar Körükçü ve Anadolu Jet Genel Müdürü İbrahim  Doğan tarafından imzalandı.

Protokel göre  1 Nisan 2015’de başlayacak Kapadokya-Antalya ,Antalya –Kapadokya uçuşları haftanın üç günü  karşılıklı olarak gerçekleşecek.