“NEV SAÇ Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Limited Şirketi; Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında 54. Sırada”

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO), kamuoyu ile paylaştığı “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması”nın 2016 yılı sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlar hakkında değerlendirmede bulunan Parmaksız;
“İSO tarafından her yıl hazırlanan ve kamuoyu ile paylaşılan Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması sonuçlarının açıklanması ile birlikte tekrar büyük bir mutluluk yaşamış bulunmaktayım.
Nev Saç Metal Sanayi İnşaat Nakliye ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak beraber görev yaptığım Sayın Mehmet Ali Öbekli’ninTürkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması”nın 2016 yılı sonuçlarına göre geçen yıl 114. sırada yer alan şirketinin 60 sıra birden ilerleyerek 54. sıraya yükseldiğini öğrenmekten onur ve gurur duydum.
2016 gibi zorlu bir senede İlimizi gurulandıranÖbekli ve beraberinde çalışanların göstermiş olduğu performansı takdirle karşılıyoruz. Zorluklara rağmen, ekonomideki en temel işlevi olan üretmeyi sürdürüp, aş ve iş yaratmayı başararak Türkiye’nin ve Nevşehir ekonomisinin yanında olduğunu gösteren Sayın Mehmet Ali Öbekli’yive çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, 2018 yılında kendilerini Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında görmeyi diliyorum.” Dedi.