NTSO Başkanı  Arif Parmaksız Mısır’da yaşanan olaylarla ilgili bir basın açıklaması yaptı:

         ‘’ZULME RIZA ZALİMLİKTİR’’

 

         Nevşehir  Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Mısır’da yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Mısırdaki iktidar ve güç kavgasının ülke halkına ve masum insanlara yönelik şiddete dönüşmesinin endişe verici boyutlara ulaştığını belirten Parmaksız;  ‘’Bundan daha endişe verici olanı ise dünya kamuoyunun yaşanan haksızlıklara seyirci kalmasıdır. Tüm ülkemizde olduğu gibi Nevşehir’de de duyarlı vatandaşlarımızın sivil toplum örgütlerinin bu konuda sessiz kalmayarak ortak tavır takınması memnunluk vericidir.  Zulme rıza göstermek zalimliktir sözünden yola çıkarak bu zulme razı olmadıklarını dile getiren vatandaşlarımızı, sivil toplum örgütlerini bu örnek davranışları sebebiyle kutluyorum’’ dedi.

    Parmaksız,  ‘’Sadece Mısır’da  değil  tüm dünyada haksızlığın ve zulmün bitmesi  tek isteğimiz ve arzumuzdur.’ Şeklinde konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız Mısır’da yaşanan zulmü telin için Sivil Toplum Örgütleri Platformu tarafından  düzenlenen ve Cuma  günü 17.30’da  yapılacak olan Mısır’a Destek  Mitingi’ne tüm Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin de destek vermesini istedi.