Üretenlerin sesi olan Sami Altınkaya’nın sunuculuğunu yaptığı programın bugün ki konukları Oda Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hilmi Yazıcı ve TEB Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz’du.

Nevşehir’de Hedef-2023 adına yapılanların konuşulduğu programda, Nevşehir de neler yapılması gerektiği üzerine konuşan  Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız, turist sayısının 2023 yılında 5 milyona çıkarılmasının hayal olmadığından bahsetti.

Hızlı trenin ilimize kazandıracağı ivemeden bahsederek turist sayısını artırmanın yanında konaklama gün sayısının da artırılması gerekliliğini bahseden Parmaksız, Özel Sanayi bölgesinin ilimize kazandırdığı hareketlilikten bahsederek ilimiz sanayisinin alt yapısında çok yol aldıklarını ve daha yapılacak çok işinin olduğunu söyledi.

İş Adamlarımız Vicdanının Sesiyle Oy Verecek

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, oda seçimlerinde iş adamlarının yönlendirilmesinin güç olduğunu dile getirdi.

Düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin çeşitli sorularını da yanıtlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, “Sizi gayet rahat görüyoruz, bu rahatlığınızın nedenini açıklar mısınız?” sorusuna “Benim iş adamım geçmişe bakacak, bugüne bakacak ve şu ana kadar yapılanlarla gelecekte yapılabilecek olan çalışmaları değerlendirip oyunu verecek. Benim iş adamımın yönlendirilmesi biraz güç. Vicdanının sesini dinleyip ona göre oy verecektir iş adamlarımız. Bu durumu biz 2005 Yılında da yaşadık. Eğer başarılıysak tamam ama başarısızsak onun da sorumluluğu hepimize ait. Hiçbir zaman ben demedim. Ben Ankara da üst görevlere taşındıysam bu görevlerin alınmasında bu arkadaşlarım hep benim arkamda yer aldı. Bir ekip çalışması yaptık. Nevşehir benim arkamda durduğu için ben belirli bazı yerle gelebildim” açıklamalarında bulundu.

Haber:Ali Çamur