Avanos Kaymakamı Mustafa ELDİVAN,  Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Paşalı Köyüne yapılacak olan Kanalizasyon yapım işinin güzergahında incelemelerde bulundu.

            Hattın geçeceği güzergahı köylülerle birlikte gezerek köy halkı ile sohbet eden Kaymakam ELDİVAN, sonrasında Şehit Emre YILDIRIM parkını gezerek parkın son halini yerinde inceledi.

Köylüler Kaymakam Eldivan'ı Bağrına Bastı

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan şeffaf ihaleleri, yoksul vatandaşlara yaptığı yardımlar, halka yapılan hizmetler ve vatandaşlarla olan diyalogu ile halkın sevgilisi oldu.

Avanos ilçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerde yaptığı çalışmalarla vatandaşların ilgi odağı oluyor. Halkın acı gününde taziye ziyaretinde, tatlı gününde düğünlerinde, odasına kapanmak yerine halkın arasına karışan ve sürekli halkla iç içe olan Kaymakam Eldivan, halkın beğenisini topladı.

Köylüsü kentlisiyle büyük saygınlık gören ve sosyal yönüyle de dikkat çeken Avanos Kaymakamı Eldivan, Eğitimin, sporun yanında olup, sportif faaliyetleri destekleyen, uzlaşmacı kişiliği ile beğeni toplayıp, tüm Avanos genelinde halk tarafından büyük takdir topluyor.